Nyheder

12-April-2016

US Virgin Islands Centennial Marathon March 2017

For snart et år siden, fik jeg en temmelig skør ide!! Jeg så en udsendelse om de Dansk Vestindiske Øer og da jeg altid har været historisk interesseret, begyndte jeg at læse om dem og fandt ud af at det var i Marts 1917 at USA købte øerne af Danmark.

Så kom ideen til at 100 året da skal fejres med 3 Marathon,- et på hver af øerne. Man har jo typisk 2 ugers ferie når man rejser så langt, og for mange vil 3 Marathon på 2 uger ikke være noget problem.

I forvejen arrangeres der S...t. Croix Marathon i December og hér i foråret fik jeg skrevet om min ide til Wallace Williams, som står for det. Det er ikke noget stort Marathon, men det er der. Wallace synes umiddelbart at det lød spændende, men var lidt i tvivl om logistikken ml. øerne, men var med på ideen.

Mange ting skulle falde på plads til sådan et arrangement. Bl.a. skulle der jo findes et Rejsebureau, og jeg skulle i kontakt med personer på St. Thomas og St. John også.

Det er nu lykkedes. Rejsebureauet er fundet. Wallace har fundet kontakterne på de to andre øer.

Så derfor rejser jeg fra den 4/12 til den 18/12 til De Vestindiske øer for at få mødt mine kontakter og få arrangeret løbene. Derved får jeg besøgt alle 3 øer og tjekket ruterne ud. Jeg løber selvfølgelig St. Croix Marathon 13/12.
Planen er at det skal være de første 2 uger i Marts 2017 med forventet afrejse fredag 3/3 fra København. Evt. tilslutning fra Ålborg Lufthavn.
Der vil blive arrangeret Marathon, halvmarathon og ¼ marathon (10km), og man vil kunne tilmelde sig de distancer man ønsker at løbe. Man behøver ikke købe hele pakken med f. eks. 3 Marathon eller 3 halvmarathon. Man kan godt nøjes med kun at løbe 1 eller 2, eller f.eks. 1 Marathon og 2 halvmarathon osv.

Forventet pris vil være ca. 20.000 kr. for flyrejsen og hotellerne incl. fly mellem øerne (vandflyvere!)

Prisen for deltagelsen i løbene har jeg ikke endnu, men det bliver afklaret efter min hjemkomst.

Der vil selvfølgelig være både medaljer og diplomer til alle som gennemfører disse ”Once in a lifetime” løb.

Måske er dette Årets Julegave ide ?

Jeg har været så letsindig at sige, at jeg tror på minimum 50 deltagere fra Danmark

Så derfor kunne jeg godt tænke mig at høre om der er interesse for at lave denne tur i 2017.

Svar på FB, skriv på kimsmitt@mail.tele.dk eller ring på 24614214.

Jeg vil lige slutte med at sige, at personligt kommer jeg ikke til at tjene noget på turen, jeg laver den fordi jeg synes det er spændende og fordi jeg gerne vil dele sådan en oplevelse med andre.

Håber på positiv feedback Hilsen Kim